Schade- en ruitreparatie

Een sterretje in de voorruit, ruitbreuk en lakschade na een inbraak. Een lelijke kras van een winkelwagen. Een flinke deuk na een botsing in het verkeer. U wilt er liever niet aan denken, maar als het onverhoopt toch gebeurt kunt u terecht bij Autovakmeester Schaap. Ook zal uw verzekeringsmaatschappij u soms anders vertellen: u bepaalt zelf waar u de auto naartoe brengt bij schade. Voor alle schades kunt u bij ons terecht, niet alles doen wij zelf. Wij hebben een groot netwerk van experts waar wij het herstel onder kunnen brengen. U betaalt voor het schadeherstel niet meer dan wanneer u zelf een schadehersteller zoekt. Voordeel voor u is dat u niet zelf op zoek hoeft naar een betrouwbaar adres maar dat wij alles voor u regelen. Dat is onze service!

Ruitschade

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig bij Autovakmeester Schaap te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! 

We kunnen de meeste sterretjes en kleine beschadigingen in uw autoruit nagenoeg onzichtbaar repareren. Snel en kosteloos! Het is daarom wel verstandig om een sterretje snel te laten repareren. Groeit het sterretje of de kleine beschadiging uit tot een scheur, dan zult u namelijk de gehele ruit moeten vervangen, wat uiteindelijk leidt tot meer werk en daarmee hogere kosten. 

Heeft u een scheur in uw ruit? Ook dan helpen wij u graag. Wij vervangen uw ruit snel en voordelig met een originele ruit. U kunt er zeker van zijn dat er een kwalitatief sterke ruit wordt geplaatst. Daarnaast blijft uw auto volledig origineel.

 

schade reparatie