Pechhulp

Het overkomt u waarschijnlijk maar zelden: autopech. Helaas komt het op de meest onhandige momenten voor, het komt nooit uit. Voor de automobilist die liever niet met pech langs de weg blijft staan hebben wij de Autovakmeester Schaap mobiliteitsservice. Met de zekerheid van deze service bent u altijd en overal snel weer op weg.

Waar kunt u op rekenen in geval van autopech?

Met de Autovakmeester Schaap mobiliteitsservice bent u dag en nacht gegarandeerd van vakkundige hulp bij autopech. Mocht het voorkomen dat onze monteurs het mankement niet direct kunnen repareren dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Autovakmeester gebracht. Indien nodig is vervangend vervoer ook mogelijk.

Wat kost de mobiliteit service?

Bij Autovakmeester Schaap heeft u de mogelijkheid om de mobiliteitsservice met Europese dekking af te sluiten vanaf €39,95 per jaar. Service waar u zelfs met pech, blij van wordt. Naast vervangend vervoer, is een vergoeding voor een hotelovernachting ook een mogelijkheid, indien noodzakelijk. Daarnaast biedt ons netwerk 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties.

Pechhulp pas aanschaffen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 

 

Autovakmeester Pechhulp