Over ons

Aad Schaap richtte in 1989 Schaap Automobielen op. Hij begon met zijn bedrijf in een compacte werkplaats aan de Noorderweg in Oude Sluis tot in 1992 door zoon Kevin de eerste paal werd geslagen voor de realisatie van een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein De Kolksluis aan de Koning Willem II weg in ’t Zand.

Op 10 augustus 2020 verhuisde het bedrijf van ’t Zand naar een goed bereikbare en absolute zichtlocatie aan de Molenvaart 357 in Breezand. "We zaten in 't Zand aan ons maximum qua groeimogelijkheden en wilden voor onze zoon en schoondochter een stap zetten naar nog meer toekomstperspectief. De verhuizing hebben we voor hen, voor de lange termijn, gedaan", aldus een trotse Aad. 

Sinds 2010 is zoon Kevin mede-eigenaar en chef werkplaats samen met monteurs Nick, Jay en Gijs. Allen zijn eerste monteur en APK-keurmeester.  Aan de receptie ziet u Monique Schaap (partner van Aad) of Joyce Borst (partner van Kevin). Samen met Aad vormen zij het team van Autovakmeester Schaap.

Persoonlijkheid, "bij ons is niemand een nummer, wij maken tijd voor een kopje koffie met onze klanten", en kwaliteit is waar het om draait bij Autovakmeester Schaap. De werkplaats is ingericht met de nieuwste equipment en de monteurs worden regelmatig door middel van trainingen en cursussen geschoold om zo de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied te volgen.

Benieuwd naar Autovakmeester Schaap? Bezoek ons bedrijf ook eens in Breezand. U bent van harte welkom!

Team Autovakmeester Schaap

Van links naar rechts:
Jay, Aad, Nick, Gijs, Kevin
Joyce en Monique